УКР РУС ENG
т.: +38 (068) 68-7-59-59
УКР РУС ENG
Новини
01 серпня 2018

Zaxidfest

Ювілейний Zaxidfest пройде 25-26 серпня в мальовничих Родатичах неподалік від Львова. Крута новина? - А то! Обов'язково приходь і прихопи з собою оберемок друзів і рідних!

ПРО ПОДIЮ

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА ФЕСТИВАЛЬ ZAXIDFEST 2018?

<p "="">1. Пропустити святкування ювілею найбільш душевного і музичного фестивалю країни - неможливо. 
2. Zaxidfest - відмінна можливість зустріти нових друзів і отримати море позитиву. 
3. На Х ювілейному Zaxidfest виступлять понад 50 знаменитих артистів і колективів: ти ж не хочеш скромно читати про ці грандіозні події в інтернет-оглядах? 

Ювілейний Zaxidfest пройде 25-26 серпня в мальовничих Родатичах неподалік від Львова. Крута новина? - А то! Обов'язково приходь і прихопи з собою оберемок друзів і рідних!

Найбільший музичний фестиваль літа на цей раз пройде в 10-й раз. І розмах події підкорить навіть бувалих. Вже запланована участь понад 50 відомих виконавців. І, знаючи хватку організаторів фесту, можна з упевненістю стверджувати, що обов'язково буде море веселих розваг і приємних сюрпризів. Сьогодні Zaxidfest є стовідсотковим лідером фестивального життя країни, форпостом для всіх, хто цінує класну музику і душевну компанію. Кураж і драйв тут на кожному кроці. Навіть найстрашніше міжгалактичне зло безсиле перед позитивною енергетикою фестивалю. Казкові персонажі і сміливі супергерої будуть супроводжувати всіх гостей. І можливо, хтось із них стане вашим новим другом.

Тільки проживши ці дні з Zaxidfest, ти зрозумієш, що відчуває людина, що зірвала джек-пот. Жар емоцій і феєрія почуттів чекають тебе!

Велика родина Zaxidfest завжди готова до поповнення, приєднуйся!

Зручне розташування готелю ADVENUS забезпечує нашим гостям швидке та комфортне транспортне сполучення з найпопулярнішими місцями Львова та основними транспортними вузлами.

Відстань від готелю до залізничного вокзалу становить 5,2 км, до аеропорту — 1,6 км, до центру міста — 6, 3 км.

Поруч з готелем знаходяться зупинки громадського транспорту, яким можна дістатись у різні точки міста. Готель знаходиться на територій найбільшого в західній Україні торгівельно-розважального центру, що пропонує широкий спектр послуг.

 

вул. Щирецька, 36      тел.: +38 (068) - 68 - 7 - 59 - 59
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.