УКР РУС ENG
т.: +38 (068) 68-7-59-59
УКР РУС ENG
Новини
31 липня 2020

Сергій Жадан: літні читання на терасі

Вечір суботи 1 серпня обіцяє бути гучним, пристрасним та з легким присмаком туги за поетом! 

Вечір суботи 1 серпня обіцяє бути гучним, пристрасним та з легким присмаком туги за поетом!
Львів скучив за Жаданом і ми раді запросити вас на його перші літературні читання цього року. На вас чекають прем‘єри та читання двох книг, що вперше пролунають у Львові.


Ім’я Сергія Жадана відомо не тільки в Україні, а й далеко за кордоном. Поет, прозаїк, есеїст, перекладач, громадський діяч, лауреат міжнародних премій, автор роману, що став кращою книгою десятиліття конкурсу «Книга року Бі-Бі-Сі», лауреат премії Президента України "Найкраща книжка України", лауреат премії «Анеглус», людина, яка об’єднує Схід і Захід…Кажуть, Жадан — це взагалі краще, що сталося із сучасною українською літературою.

Приходьте послухати нові поезії та підписати нові книги автора, а може і старі

Для дотримання усіх карантинних обмежень кількість міст обмежена, а квитки можна придбати онлайн за посиланням: https://bit.ly/zhadan_1-08

Зустрінемося 1-го серпня на терасі !FESTrepublic
Коли: 1 серпня
Початок: 20:00
Квитки: 300 - 400 грн
► FC / Температура контроль

До слова, Сергій Жадан - український поет, прозаїк, есеїст, перекладач, громадський активіст. Він -  лауреат міжнародних премій, автор роману, що став кращою книгою десятиліття конкурсу "Книга року Бі-Бі-Сі", лауреат премії Президента України "Найкраща книжка України", лауреат премії "Анеглус".

 

Зручне розташування готелю ADVENUS забезпечує нашим гостям швидке та комфортне транспортне сполучення з найпопулярнішими місцями Львова та основними транспортними вузлами.

Відстань від готелю до залізничного вокзалу становить 5,2 км, до аеропорту — 1,6 км, до центру міста — 6, 3 км.

Поруч з готелем знаходяться зупинки громадського транспорту, яким можна дістатись у різні точки міста. Готель знаходиться на територій найбільшого в західній Україні торгівельно-розважального центру, що пропонує широкий спектр послуг.

 

вул. Щирецька, 36      тел.: +38 (068) - 68 - 7 - 59 - 59
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.