УКР РУС ENG
т.: +38 (068) 68-7-59-59
УКР РУС ENG
Новини
31 жовтня 2021

Народний Бренд 2021

Народний Бренд 2021

Стартує «Народний бренд» — конкурс для визначення найкращих. Як стати учасником? 

  • Вже з першого жовтня розпочинається конкурс «Народний бренд 2021». Тож, якщо ви представник місцевого бізнесу Львову, встигніть стати його учасником. 

  • Розповідаємо, що для цього потрібно, як буде проходити голосування і визначення переможців.  

«Народний бренд» — це конкурс на визнання найкращих компаній шляхом голосування, який RIA Media проводить вже 19 років поспіль. За цей час проект помітно еволюціонував, а цьогоріч на «Народний бренд» чекають ще більші зміни. У попередні роки конкурс відбувався у п’яти містах України, а у 2020-му ми плануємо розширити географію на ще 14 міст. 

У Львові взяти участь в конкурсі можуть лише ті бренди, які фізично у ній знаходяться. Голосувати за кращий локальний бізнес також зможуть лише львів'яни. Такі обмеження існують для того, аби люди обирали найкращих саме серед тих брендів, якими дійсно користуються.

Цьогоріч до конкурсу можуть долучитися компанії-новачки, а також ті, які брали участь у «Народному бренді» не вперше. Голосування триватиме два  місяці — з 1 жовтня до 30 листопада 2021 року. Список учасників «Народного Бренду» може доповнюватись по 29 листопада. 

Зручне розташування готелю ADVENUS забезпечує нашим гостям швидке та комфортне транспортне сполучення з найпопулярнішими місцями Львова та основними транспортними вузлами.

Відстань від готелю до залізничного вокзалу становить 5,2 км, до аеропорту — 1,6 км, до центру міста — 6, 3 км.

Поруч з готелем знаходяться зупинки громадського транспорту, яким можна дістатись у різні точки міста. Готель знаходиться на територій найбільшого в західній Україні торгівельно-розважального центру, що пропонує широкий спектр послуг.

 

вул. Щирецька, 36      тел.: +38 (068) - 68 - 7 - 59 - 59
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.