УКР РУС ENG
т.: +38 (068) 68-7-59-59
УКР РУС ENG
Новини
02 грудня 2021

ЕлітЕкспо - Ювелірна виставка-ярмарок

Ювелірна виставка-ярмарок

23-26 грудня у Львівському Палаці мистецтв відбудеться подія, на яку з нетерпінням чекають усі поціновувачі краси, вишуканості та золотого сяйва – ювелірна виставка продаж «ЕлітЕКСПО.Зима», яка збере кращих представників ювелірної галузі з усіх регіонів України.

Найбільший ювелірний маркет подарунків напередодні різдвяних свят та Нового року, де серед неймовірного вибору Ви неодмінно зможете знайти прикраси для щоденного та святкового образів, про які Ви та Ваші близькі мріяли давно.

Великий вибір золотих та срібних виробів, прикраси з натуральним та дорогоцінним камінням, в тому числі з діамантами, ексклюзивні та авторські роботи, «милі дорогі дрібнички». Ви зможете підібрати камінці для заміни у Ваших виробах, обміняти старі прикраси на нові, проконсультуватися з майстрами-ювелірами.

«ЕлітЕКСПО.Зима» – унікальна можливість потрапити на свято краси, стилю, вишуканості та грації! Це святковий настрій, приємні подарунки, шалені знижки та блиск повсюди!

Поспішайте отримати безкоштовне запрошення на сайті!

На виставці буде дотримано всіх заходів безпеки згідно з вимогами МОЗ.

Зручне розташування готелю ADVENUS забезпечує нашим гостям швидке та комфортне транспортне сполучення з найпопулярнішими місцями Львова та основними транспортними вузлами.

Відстань від готелю до залізничного вокзалу становить 5,2 км, до аеропорту — 1,6 км, до центру міста — 6, 3 км.

Поруч з готелем знаходяться зупинки громадського транспорту, яким можна дістатись у різні точки міста. Готель знаходиться на територій найбільшого в західній Україні торгівельно-розважального центру, що пропонує широкий спектр послуг.

 

вул. Щирецька, 36      тел.: +38 (068) - 68 - 7 - 59 - 59
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.