УКР РУС ENG
т.: +38 (068) 68-7-59-59
УКР РУС ENG
Новини
30 квітня 2021

Деревообробка - Міжнародна виставка

На стадіоні "Арені Львів" влаштують Міжнародну виставку "Деревообробка"! 

На стадіоні "Арені Львів" влаштують Міжнародну виставку "Деревообробка"!

Останні тренди, ще більше сенсу, ще більше користі і ще більше знайомств. Деревообробка - місце зустрічі лідерів деревообробної галузі і представлення новинок, платформа для переговорів та обміну досвідом. Цього року, як і торік, буде представлено весь комплекс обладнання, яким користуються підприємці у деревообробній галузі.

Окрім обладнання, експоненти демонструватимуть кращі зразки шліфувального та дереворізального інструменту. Також, відвідувачі зможуть знайти стрічкові лісопиляльні верстати, горизонтальні та вертикальні пилорами, фрезерні, багатопиляльні верстати, обладнання для сушіння деревини, аспірації та вентиляції.

До уваги відвідувачів теж будуть представлені засоби захисту деревини, лакофарбові матеріали, клеї, оливи, антисептики, воски, розчинники, антипірени тощо. Оскільки деревообробна галузь неможлива без лісової складової, то на виставці буде запропонована і лісова техніка, зокрема дровоколи, тракторні причепи і гідроманіпулятори.

Урочисте відкриття виставки: 18 травня о 12.00.

Місце проведення:
м. Львів, вул. Стрийська, 199.

 https://moemisto.ua/lviv/derevoobrobka---mizhnarodna-vistavka-81353.html

Зручне розташування готелю ADVENUS забезпечує нашим гостям швидке та комфортне транспортне сполучення з найпопулярнішими місцями Львова та основними транспортними вузлами.

Відстань від готелю до залізничного вокзалу становить 5,2 км, до аеропорту — 1,6 км, до центру міста — 6, 3 км.

Поруч з готелем знаходяться зупинки громадського транспорту, яким можна дістатись у різні точки міста. Готель знаходиться на територій найбільшого в західній Україні торгівельно-розважального центру, що пропонує широкий спектр послуг.

 

вул. Щирецька, 36      тел.: +38 (068) - 68 - 7 - 59 - 59
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.