УКР РУС ENG
т.: +38 (068) 68-7-59-59
УКР РУС ENG
Новини
18 жовтня 2016

VІI Свято сиру і вина у Львові

Уже традиційно місцем зустрічі усіх гурманів стане  VI Свято сиру і вина, яке відбудеться у Львові 21-23 жовтня на площі перед Львівським Палацом Мистецтв. 

 

Протягом трьох днів свята пройде Ярмарок сирів та вин, різноманітні кулінарні майстер-класи, працюватиме арт-майстерня. Свято сиру і вина гарантує задоволення для всіх!

Сьогодні існує надзвичайно багато видів сиру, а от можливості всіх їх спробувати та обрати із широкого асортименту улюблений - не так багато. Зануритись у світ сирів та розібратись з розмаїттям їх видів можна на VII Святі сиру та вина.

А що може краще смакувати зі шматочком сиру, ніж келих чудового вина? Тому до фестивалю приєднаються й винороби, які представлять свою найкращу продукцію та зможуть позмагатись за прихильність серед поціновувачів вина.

На Святі сиру і вина діє хороша традиція давити виноград, як це робили колись. З видавленого соку потім роблять фестивальне вино.

Невід’ємною частиною проведення кожного Свята сиру і вина є дегустації від провідних винних брендів.

Вино можна не тільки пити, але й ним малювати чудові картини. Багаті відтінки червоного, багряного надихнуть на втілення найсміливіших задумів! Картини вином, винна каліграфія тільки на VІI Святі сиру та вина.

Традиційним заходом Свята сиру і вина є відзначення Дня Сирника. На території Свята усіх охочих пригостять смачним львівським сирником, який спечуть за давнім рецептом! Цього року День сирника відзначать 23 жовтня.

Цікавою і насиченою буде програма і для дітей. Захоплюючі атракції, майстер-класи з виготовлення сирних коників та інші забави. До того ж працюватиме арт-майстерня, святкова пошта «Зі Львова з любов’ю», за допомогою якої можна буде відправити Art-листівки та поділитися враженнями із близькими.

VII Свято сиру і вина стане гарною нагодою більше довідатись про культуру сироваріння та традиції виноробства у Львові, побувати на винних дегустаціях та скуштувати найрізноманітніші види сиру і насолодитися вином від кращих виробників.

 

 

Програма 
21 жовтня 2016 року, 14:00 – 22:00, 22 - 23 жовтня 2016 року, 12:00 – 22:00, ЩОДНЯ

 

Ярмарок сирів та вин. Ярмарок фермерських продуктів.

 

Картини вином. Чудові картини можна малювати не тільки фарбами, а й вином. Багаті відтінки червоного, багряного надихнуть на втілення найсміливіших задумів!

 

Інсталяція з винних корків від Wine cork art. Презентація авторських мозаїк із корків ручної роботи. Презентація колекцій сумок та унікальних суконь із корків.

 

Спеціально до свята буде влаштовано ленд - арт зону, де відвідувачі зможуть відпочити в атмосфері свята з рідними та близькими.

 

Виступи кавер-гуртів – улюблені пісні зазвучать по-новому!

 

ОСОБЛИВІ ЗАХОДИ СВЯТА СИРУ І ВИНА

21 жовтня 2016 року, п’ятниця

Львівський палац мистецтв (вул. Коперника, 17)

14:00 Відкриття Свята. Велика давильня винограду

 

22 жовтня 2016 року, субота

Львівський палац мистецтв (вул. Коперника, 17)

12:00 -  16:00   Майстер-класи з  Wine cork art мистецтва

15:00 День Сирника, на якому пригощатимуть смачним десертом, спеченим за традиційним рецептом

 

Інформацію надано порталом От-От.ua

Зручне розташування готелю ADVENUS забезпечує нашим гостям швидке та комфортне транспортне сполучення з найпопулярнішими місцями Львова та основними транспортними вузлами.

Відстань від готелю до залізничного вокзалу становить 5,2 км, до аеропорту — 1,6 км, до центру міста — 6, 3 км.

Поруч з готелем знаходяться зупинки громадського транспорту, яким можна дістатись у різні точки міста. Готель знаходиться на територій найбільшого в західній Україні торгівельно-розважального центру, що пропонує широкий спектр послуг.

 

вул. Щирецька, 36      тел.: +38 (068) - 68 - 7 - 59 - 59
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.