УКР РУС ENG
т.: +38 (068) 68-7-59-59
УКР РУС ENG
Новини
31 травня 2019

Тренінг «Управління зростанням бізнесу»

Центр інформаційної підтримки бізнесу у м. Львів запрошує підприємців на тренінг «Управління зростанням бізнесу». Проект спрямований на розвиток бізнес-середовища України за підтримки ЄБРР.

Центр інформаційної підтримки бізнесу у м. Львів запрошує підприємців на тренінг «Управління зростанням бізнесу». Проект спрямований на розвиток бізнес-середовища України за підтримки ЄБРР.

У власній справі важливо вчасно оцінити усі ризики та можливості. Проаналізувати, які кроки і рішення потрібно зробити, щоб бізнес зростав і приносив прибуток, продукт ставав краще і споживач надавав перевагу саме вашому бренду. Програма розроблена спеціально для власників та ключових менеджерів бізнесів сектору легкої промисловості, деревообробки та виробників-брендів.

На тренінгу підприємці здобудуть навички, необхідні для ефективного управління компанією чи брендом на етапі активного зростання. Зможуть визначити та опрацювати бізнес-модель власного бізнесу, виявити кореневі проблеми бізнесу, оцінити перспективи і можливості для зростання, отримати практичні знання для розширення бізнес-можливостей, опрацювати власні кейси та створити план розвитку бізнесу.

Програма тренінгу:
6 червня, 09:00-18:00 — Модуль 1. Бізнес-моделювання та масштабування
7 червня, 09:00-18:00 — Модуль 2. Системність бізнесу та пошук кореневої проблеми
8 червня, 09:00-18:00 — Модуль 3. Сценарії та стратегії масштабування

Під час інтенсивного навчання з тренерами Альоною Калібабою та Катериною Ушаковою, ви здобудете набір навичок та компетенцій для ефективного управління зростанням бізнесу.

Катерина Ушакова — одна із найкращих маркетологів України за рейтингом Marketing Media Review «35 до 35». Найкращі спеціалісти рекламно-комунікаційного ринку України» та володарка премій Effie Awards Україна. Фасилітаторка програми Creative Enterprise Ukraine. Має експертизу у бізнес-стратегіях та розбудові бізнесу. Створила та очолила діджитал-агенцію Liquid7.
Альона Калібаба — керуюча партнерка Chasopys Creative Family, ідеолог Radar Tech і експертка Телеком-акселератора, співзасновниця Школи українського підприємництва та Міжнародної школи соціального підприємництва SELab. Раніше керівниця програми для стартапів бізнес-акселератора Happy Farm (2012-2014, 5 програм, 42 стартапів). Має експертизу в підприємництві, стартапах, інноваціях, створенні та управлінні проектами/акселераторами.

Зареєструватись для участі можна за посиланням.
Вартість участі 7 400 грн (з ПДВ) для одного учасника.
За детальною інформацією можна звертатись за номером +380 067 67 47 012 або поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Центр інформаційної підтримки бізнесу у м. Львів заснований на базі Агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks за підтримки ЄБРР в рамках ініціативи ЄС EU4Business

Зручне розташування готелю ADVENUS забезпечує нашим гостям швидке та комфортне транспортне сполучення з найпопулярнішими місцями Львова та основними транспортними вузлами.

Відстань від готелю до залізничного вокзалу становить 5,2 км, до аеропорту — 1,6 км, до центру міста — 6, 3 км.

Поруч з готелем знаходяться зупинки громадського транспорту, яким можна дістатись у різні точки міста. Готель знаходиться на територій найбільшого в західній Україні торгівельно-розважального центру, що пропонує широкий спектр послуг.

 

вул. Щирецька, 36      тел.: +38 (068) - 68 - 7 - 59 - 59
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.