УКР РУС ENG
т.: +38 (068) 68-7-59-59
УКР РУС ENG
Новини
03 жовтня 2022

Свято сиру і вина у Львові

Зустрічаймо щорічне Свято сиру і вина!

Зустрічаймо щорічне Свято сиру і вина!

Здавалося б, що поєднує львів’ян із сиром та вином? Однак сьогодні мало хто знає, що чотири століття тому клімат у Львові був настільки теплим, що виноградники на південних схилах Високого Замку, Личакова, а потім — на пагорбах Кайзервальду, аж до Винників, давали львів'янам щорічно більше сотні бочок вина. Крім цього, львів'яни насолоджувалися вишуканим італійським, критським, іспанським та угорським вином, так як Львів був великим торговим центром.

Щодня, 21-23 жовтня 2022 р., на "Святі Сиру та Вина" гості зможуть відвідати великий Ярмарок сирів та вина, на котрому будуть представлена продукція, як великих виробників та імпортерів, так і регіональні органічні продукти.

Окрім смакування та продажу "Свято сиру та вина" запропонує приготувати різноманітні сирні страви самостійно і усією родиною!

У програмі:

- величезний ярмарок сирів та вин;

- смачні дегустації;

- різноманітні кулінарні майстер-класи;

- арт-майстерня;

- цікаві розваги для всієї родини та багато іншого.

Зручне розташування готелю ADVENUS забезпечує нашим гостям швидке та комфортне транспортне сполучення з найпопулярнішими місцями Львова та основними транспортними вузлами.

Відстань від готелю до залізничного вокзалу становить 5,2 км, до аеропорту — 1,6 км, до центру міста — 6, 3 км.

Поруч з готелем знаходяться зупинки громадського транспорту, яким можна дістатись у різні точки міста. Готель знаходиться на територій найбільшого в західній Україні торгівельно-розважального центру, що пропонує широкий спектр послуг.

 

вул. Щирецька, 36      тел.: +38 (068) - 68 - 7 - 59 - 59
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.