УКР РУС ENG
т.: +38 (068) 68-7-59-59
УКР РУС ENG
Новини
01 листопада 2019

ВИСТАВКА “GALYCHYNA SHOES EXPO”

Спецiалiзовану гуртову виставку взуття, шкiри та аксесуарiв “Galychyna Shoes Expo” 

Спецiалiзовану гуртову виставку взуття, шкiри та аксесуарiв “Galychyna Shoes Expo” вiдкриють незабаром у Львовi. З 3 по 5 грудня лiдери виробництва та iмпорту взуття покажуть свої новi колекцiї. Cпецiалiзована гуртова виставка взуття “Galychyna Shoes Expo” давно вже стала знаковою подiєю в життi Львова. Ефект, який мало проведення виставки “Galychyna Shoes Expo”, виявився таким стрiмким i дiєвим, що навiть самi органiзатори не чекали такого швидкого розвитку. За той час, як виставку проводять у Захiднiй Українi, кiлькiсть взуття українських виробникiв на полицях магазинiв регiону збiльшилася, в порiвняннi з iмпортом, iз 30 до 60 вiдсоткiв. Хоча звичайний покупець часто й не зрозумiє, чи то українське, чи то iмпортне. Високi стандарти якостi нiвелюють рiзницю мiж країнами походження, i це свiдчить про високу конкурентоспроможнiсть українських фабрик взуття.
Galychyna Shoes Expo відбудеться 3 –5 грудня 2019р.

Місце проведення:

м. Львів, вул. Щирецька, 36. («Південний ЕКСПО»)

Зручне розташування готелю ADVENUS забезпечує нашим гостям швидке та комфортне транспортне сполучення з найпопулярнішими місцями Львова та основними транспортними вузлами.

Відстань від готелю до залізничного вокзалу становить 5,2 км, до аеропорту — 1,6 км, до центру міста — 6, 3 км.

Поруч з готелем знаходяться зупинки громадського транспорту, яким можна дістатись у різні точки міста. Готель знаходиться на територій найбільшого в західній Україні торгівельно-розважального центру, що пропонує широкий спектр послуг.

 

вул. Щирецька, 36      тел.: +38 (068) - 68 - 7 - 59 - 59
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.