УКР РУС ENG
т.: +38 (068) 68-7-59-59
УКР РУС ENG
Новини
01 вересня 2019

ВИСТАВКА “GALYCHYNA SHOES EXPO”

Спецiалiзовану гуртову виставку взуття, шкiри та аксесуарiв “Galychyna Shoes Expo” вiдкриють незабаром у Львовi.

Спецiалiзовану гуртову виставку взуття, шкiри та аксесуарiв “Galychyna Shoes Expo” вiдкриють незабаром у Львовi. З 17 по 19 вересня лiдери виробництва та iмпорту взуття покажуть свої новi колекцiї. Cпецiалiзована гуртова виставка взуття “Galychyna Shoes Expo” давно вже стала знаковою подiєю в життi Львова. Ефект, який мало проведення виставки “Galychyna Shoes Expo”, виявився таким стрiмким i дiєвим, що навiть самi органiзатори не чекали такого швидкого розвитку. За той час, як виставку проводять у Захiднiй Українi, кiлькiсть взуття українських виробникiв на полицях магазинiв регiону збiльшилася, в порiвняннi з iмпортом, iз 30 до 60 вiдсоткiв. Хоча звичайний покупець часто й не зрозумiє, чи то українське, чи то iмпортне. Високi стандарти якостi нiвелюють рiзницю мiж країнами походження, i це свiдчить про високу конкурентоспроможнiсть українських фабрик взуття.

Місце проведення:

м. Львів, вул. Щирецька, 36. («Південний ЕКСПО»)

Зручне розташування готелю ADVENUS забезпечує нашим гостям швидке та комфортне транспортне сполучення з найпопулярнішими місцями Львова та основними транспортними вузлами.

Відстань від готелю до залізничного вокзалу становить 5,2 км, до аеропорту — 1,6 км, до центру міста — 6, 3 км.

Поруч з готелем знаходяться зупинки громадського транспорту, яким можна дістатись у різні точки міста. Готель знаходиться на територій найбільшого в західній Україні торгівельно-розважального центру, що пропонує широкий спектр послуг.

 

вул. Щирецька, 36      тел.: +38 (068) - 68 - 7 - 59 - 59
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.