УКР РУС ENG
т.: +38 (068) 68-7-59-59
УКР РУС ENG
Новини
31 грудня 2020

Винесення різдвяного дідуха

У переддень Різдва – 6 січня – святковий настрій львів’янам та гостям міста подарує щорічна традиція винесення різдвяного дідуха.

У переддень Різдва – 6 січня – святковий настрій львів’янам та гостям міста подарує щорічна традиція винесення різдвяного дідуха. Один із символів Різдва встановлять на площі Яворського навпроти Гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла.


Дідуха напередодні виготовлять із соломи та прикрасять різнобарвними стрічками майстри Музею народної архітектури та побуту ім. Кл. Шептицького. Різдвяне дійство супроводять співами колядок за участі Львівського муніципального хору «Гомін».

Захід пройде з дотриманням карантинних вимог.

Зручне розташування готелю ADVENUS забезпечує нашим гостям швидке та комфортне транспортне сполучення з найпопулярнішими місцями Львова та основними транспортними вузлами.

Відстань від готелю до залізничного вокзалу становить 5,2 км, до аеропорту — 1,6 км, до центру міста — 6, 3 км.

Поруч з готелем знаходяться зупинки громадського транспорту, яким можна дістатись у різні точки міста. Готель знаходиться на територій найбільшого в західній Україні торгівельно-розважального центру, що пропонує широкий спектр послуг.

 

вул. Щирецька, 36      тел.: +38 (068) - 68 - 7 - 59 - 59
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.