УКР РУС ENG
т.: +38 (068) 68-7-59-59
УКР РУС ENG
Новини
06 серпня 2023

«THE SOUND OF FREEDOM. ONE YEAR GALA»

ВЕЛИКА МУЗИЧНА ПОДІЯ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ — «THE SOUND OF FREEDOM. ONE YEAR GALA» в Emily Resort!

ВЕЛИКА МУЗИЧНА ПОДІЯ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ —«THE SOUND OF FREEDOM. ONE YEAR GALA» в Emily Resort!

 

Emily Resort презентує п’ятий, ювілейний, проект із циклу великих симфонічних концертів у стінах найсучаснішого залу України –  Emily Event Hall — THE SOUND OF FREEDOM, присвячений 32-ій річниці Незалежності України!

 

Для нас усіх 24 серпня – дата, що з 1991 року здобула найвеличніше із можливих значень. Цей день подарував нам віру у світле, вільне майбутнє, тож вшануймо всіх, хто загинув в боротьбі за ідентичність та незалежність українського народу, відвідавши п’ятий благодійний концерт «THE SOUND OF FREEDOM. ONE YEAR GALA».

 

Започаткований у 2022 році, цикл симфонічних концертів у Emily Resort відбувся вже 4 рази і щоразу вражав аудиторію підбором репертуару, технологічністю локації та майстерністю виконання академічних творів на світовому рівні. Цього разу, 24 серпня 2023 року, Emily Orchestra вийде вп’яте на сцену Emily Event Hall. Твори українських композиторів та музичні хіти світової класики у виконанні професійного оркестру та найкращих солістів обіцяють стати справжнім національним шедевром, що підкорить Ваші серця своєю ексклюзивністю та любов’ю до рідного краю. Станьте одним з 830 обраних гостей ювілейного гала-концерту до 32 річниці Незалежності України і не втратьте можливість поринути у велич та красу багатогранності мистецтва.

Музичні шедеври українського народу і світових композиторів звучатимуть наживо на найкращому в Європі звуковому обладнанні - L-Acoustics K3 у стінах найсучаснішого Emily Event Hall.

 

(довідка)

THE SOUND OF FREEDOM. ONE YEAR GALA  – п’ятий, ювілейний, концерт з найвидатнішої серії благодійних академічних івентів, організованих Emily Resort у стінах новітнього Emily Event Hall за участі однойменного авторського оркестру. Цикл заходів було започатковано 24 серпня 2022 року проєктом The Sound of Freedom та, власне, успішним дебютом Emily Orchestra. За ним було організовано ще три проекти: запальний The Sound of Hollywood, романтичний The Sound of Love та неповторний The Sound of Leopolis до дня міста Лева.

 

Проєкт має благодійну місію - прибуток з кожного концерту спрямовується на різні потреби Збройних Сил України та подолання наслідків російсько-Української війни.

 

Коли: 24 серпня, четвер, початок о 19:00

 

Де: Emily Event Hall, територія комплексу Emily Resort

Львів-Винники, вул. Хмельницького, 9Б

Детальна інформація: 032 242 22 21 

Кількість місць обмежена.

ВІтається дрес-код у стилі українського етно.

 

Прибуток від концерту буде спрямовано на підтримку Збройних Сил України.

Квитки вже на  https://gastroli.ua/events/sound-of-freedom-24-08     

 

THE SOUND OF FREEDOM – музика свободи, що звучить  у кожному із нас!                                                         

З вірою в ЗСУ! 

Зручне розташування готелю ADVENUS забезпечує нашим гостям швидке та комфортне транспортне сполучення з найпопулярнішими місцями Львова та основними транспортними вузлами.

Відстань від готелю до залізничного вокзалу становить 5,2 км, до аеропорту — 1,6 км, до центру міста — 6, 3 км.

Поруч з готелем знаходяться зупинки громадського транспорту, яким можна дістатись у різні точки міста. Готель знаходиться на територій найбільшого в західній Україні торгівельно-розважального центру, що пропонує широкий спектр послуг.

 

вул. Щирецька, 36      тел.: +38 (068) - 68 - 7 - 59 - 59
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.