УКР РУС ENG
т.: +38 (068) 68-7-59-59
УКР РУС ENG
Новини
24 серпня 2016

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

24 серпня — це День незалежності України. Це свято передає дух патріотизму та гордості за свою націю, яка, пройшовши серйозні випробування, створила свою незалежну державу.

24 серпня — День незалежності України. Це свято передає дух патріотизму та гордості за свою націю, яка, пройшовши серйозні випробування, створила свою незалежну державу. Поступово країна стала частиною європейської спільноти й рівноправним членом міжнародних організацій.

Прийнято вважати, що історія України розпочалася з часів Київської держави, заснованої в 9 столітті. Протягом декількох сторіч Київська Русь була могутньою державою, однак у кінцевому підсумку вона розпалася на князівства.

Наступним етапом становлення України було утворення Козацько-Гетьманської держави, яка проіснувала трохи більше одного століття. Потім про українську державність замовкли до 20 століття. Лише національний рух 1917 року, який активізувався під час Жовтневої революції, привів до створення УНР (Української Народної Республіки).

Довгий шлях до власного Дня незалежності України народ пройшов і через радянський період. Після нетривалої україно-більшовицької війни, в ході якої УНР виявилася окупованою Німеччиною, в березні 1919 року відбувся Всеукраїнський З'їзд Рад, який прийняв конституцію Української Радянської Соціалістичної Республіки.

Зручне розташування готелю ADVENUS забезпечує нашим гостям швидке та комфортне транспортне сполучення з найпопулярнішими місцями Львова та основними транспортними вузлами.

Відстань від готелю до залізничного вокзалу становить 5,2 км, до аеропорту — 1,6 км, до центру міста — 6, 3 км.

Поруч з готелем знаходяться зупинки громадського транспорту, яким можна дістатись у різні точки міста. Готель знаходиться на територій найбільшого в західній Україні торгівельно-розважального центру, що пропонує широкий спектр послуг.

 

вул. Щирецька, 36      тел.: +38 (068) - 68 - 7 - 59 - 59
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.