УКР РУС ENG
т.: +38 (068) 68-7-59-59
УКР РУС ENG
Новини
02 жовтня 2019

ОСІННІЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ФОРУМ

Осінній Будівельний Форум – найбільша будівельна подія Західної України

Осінній Будівельний Форум – найбільша будівельна подія Західної України, яка об’єднує всі основні напрями галузі та демонструє нові досягнення будівельної індустрії України та всього світу, показує весь будівельний цикл від архітектурного проекту до кінцевого спорудження об’єкта.

В рамках роботи Осіннього Будівельного Форуму на Вас чекатимуть демонстрація інноваційних досягнень в будівельній галузі, презентації останніх розробок у сфері альтернативної енергетики, майстер класи із впровадження новітніх технологій в галузі енергоефективного теплопостачання від вітчизняних та зарубіжних компаній, участь інвестиційних фондів, банківських установ, які представлять ефективні програми кредитування для кінцевого споживача з використання енергоефективного обладнання.

м. Львів, вул. Щирецька, 36. («Південний ЕКСПО»)

Зручне розташування готелю ADVENUS забезпечує нашим гостям швидке та комфортне транспортне сполучення з найпопулярнішими місцями Львова та основними транспортними вузлами.

Відстань від готелю до залізничного вокзалу становить 5,2 км, до аеропорту — 1,6 км, до центру міста — 6, 3 км.

Поруч з готелем знаходяться зупинки громадського транспорту, яким можна дістатись у різні точки міста. Готель знаходиться на територій найбільшого в західній Україні торгівельно-розважального центру, що пропонує широкий спектр послуг.

 

вул. Щирецька, 36      тел.: +38 (068) - 68 - 7 - 59 - 59
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.