УКР РУС ENG
т.: +38 (068) 68-7-59-59
УКР РУС ENG
Новини
30 червня 2018

LvivMozArt

Міжнародний фестиваль класичної музики LvivMozArt — мистецький проект, який об'єднуватиме найкращих музикантів України та світу. І так щороку!

Львів як унікальне місто на перехресті Шляхів від Балтики до Чорномор'я та зі Сходу на Захід, всегда пріваблював Нових и Нових гостей. Серед них були видатні композитори та виконавці свого часу: Йоганнес Брамс, Ґустав Малер, Ференц Ліст, Руджеро Леонкавалло, Фріц Крейслер та Франц Ксавер Моцарт. Концерт-Відкриття фестивалю - своєрідній портрет Львова та его відоміх гостей, что творили Музичну Історію. Солісти вечора Софія Соловій та Ноел Боулі відтворять Славетні Сторінки Музична минув, а самє гастрольні Виступи у Львові знаменитої оперної співаків - неповторної Соломії Крушельницької та неперевершений майстра бельканто Маттіа Баттістіні. Підсумовують музичний образ міста твори сучасного львівського композитора Богдана Сегіна.

Зручне розташування готелю ADVENUS забезпечує нашим гостям швидке та комфортне транспортне сполучення з найпопулярнішими місцями Львова та основними транспортними вузлами.

Відстань від готелю до залізничного вокзалу становить 5,2 км, до аеропорту — 1,6 км, до центру міста — 6, 3 км.

Поруч з готелем знаходяться зупинки громадського транспорту, яким можна дістатись у різні точки міста. Готель знаходиться на територій найбільшого в західній Україні торгівельно-розважального центру, що пропонує широкий спектр послуг.

 

вул. Щирецька, 36      тел.: +38 (068) - 68 - 7 - 59 - 59
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.