УКР РУС ENG
т.: +38 (068) 68-7-59-59
УКР РУС ENG
Новини
03 листопада 2016

Фестиваль свічок

 Фестиваль свічок пройде у Львові 11 -13 листопада. Пориньте в атмосферу романтики затишку й спілкування у серці осіннього міста.

 

 

Фестиваль свічок відбуватиметься у Львові вже втретє. Цьогоріч світло сотень маленьких вогників зігріє площу Музейну 11-13 листопада.

 Організатор заходу, Львівська свічкова мануфактура, планує освітити площу свічками із вікон навколишніх будинків, щоб передати тепло осель на вулиці міста. Львівські ковалі тим часом виготовлятимуть «теплі» підсвічники на площі.

 

 

  

 

Для відвідувачів Фестивалю пройдуть майстер-класи із виготовлення та ручного розпису свічок. Тож кожен охочий зможе створити власну свічку.

 

Дякуємо за інформацію порталу От-От.ua

 

Зручне розташування готелю ADVENUS забезпечує нашим гостям швидке та комфортне транспортне сполучення з найпопулярнішими місцями Львова та основними транспортними вузлами.

Відстань від готелю до залізничного вокзалу становить 5,2 км, до аеропорту — 1,6 км, до центру міста — 6, 3 км.

Поруч з готелем знаходяться зупинки громадського транспорту, яким можна дістатись у різні точки міста. Готель знаходиться на територій найбільшого в західній Україні торгівельно-розважального центру, що пропонує широкий спектр послуг.

 

вул. Щирецька, 36      тел.: +38 (068) - 68 - 7 - 59 - 59
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.