УКР РУС ENG
т.: +38 (068) 68-7-59-59
УКР РУС ENG
Новини
29 квітня 2023

DREAM BUSINESS FORUM

наймасштабніша бізнес-подія цієї весни

Наймасштабніша бізнес-подія цієї весни

Відпочинковий комплекс Emily Resort, Core Business Club та івент-агенція Global Events у партнерстві з Superhumans Center запрошують усіх, хто щодня працює на розвиток та процвітання країни, зберігає віру у світле майбутнє та підтримує Збройні Сили, відвідати концептуальну бізнес-подію – Dream Business Forum.

DREAM BUSINESS FORUM – це зустріч підприємців, бізнесменів, інвесторів та дотичних кіл ділових людей задля обміну думками щодо утримання бізнесової та підприємницької активності під час війни, диверсифікації ринків і незламності у підтримці економіки та ЗСУ українськими суб'єктами господарювання. Разом з тим велика увага буде приділена мріям та планам створення картини бажаного майбутнього України, повернення до сприятливого бізнесового клімату у державі та обговорення кейсів креативного підприємництва у нових реаліях часу.

Захід відбудеться 12-13 травня у Львові в найбільшій івент-локації на заході України - Emily Event Hall.

DREAM BUSINESS FORUM відбуватиметься у форматі конференції, зміст якої - обговорити стратегії та підходи в утриманні та розвитку бізнесу у непрості часи, проаналізувати  релокації компаній, зміну ринків, шляхи виходу з кризи та дати відповідь на непрості кадрові питання.

Разом з тим велика увага буде приділена визначенню успішного шляху до мрії і обговоренню кейсів креативного підприємництва у процвітаючій Україні.

Однак, DREAM BUSINESS FORUM не обмежується дискусіями про складнощі, що пов'язані з війною. Важливою метою зустрічі є також  демонстрація  прикладу успішного господарювання, аби надихнути та змотивувати на нові звершення під час  потужного нетворкінгу і ще більше обʼєднати представників бізнес спільноти, дотичних кіл ділових людей – задля досягнення економічного зростання України.

"Ми хочемо показати успішні кейси та героїчну поведінку гравців ринку, щоб дати натхнення учасникам форуму відчути себе більш упевненими в своїй підприємницькій діяльності", - зазначають організатори форуму.

Мотивуючі спікери, конструктивні дискусії інвесторів, підприємців і бізнесменів, алея франшиз та неформальний нетворкінг створять продуктивну атмосферу спілкування.

Спікерами події будуть провідні підприємці та інвестори, зокрема: CEO та співзасновник WORK.UA - Артур Міхно, співзасновник та президент SoftServe - Тарас Кіцмей, очільник Львівщини - Максим Козицький, голова Державного Агентства розвитку туризму України - Мар'яна Олеськів, CEO Фокстрот - Олексій Зозуля, власниця Franchise Group - Мирослава Козачук, CEO Superhumans Center - Ольга Руднєва та інші знакові учасники.

Співпраця та благодійність - ще один з важливих аспектів заходу, саме тому організатори заходу визначили його основну ціль - збір коштів для SUPERHUMANS CENTER - спеціалізованого ультрасучасного ортопедичного центру для лікування та реабілітації постраждалих від війни, які залежать від протезування внаслідок ампутації. Прибуток від події, а також усі донати та ресурси, акумульовані в результаті благочинного аукціону на форумі, будуть перераховані SUPERHUMANS СENTER для придбання та встановлення протезів воїнам Львівщини, котрі постраждали під час російсько-української війни.

Дата та час заходу: 12-13 травня 2023 (п’ятниця - субота)

Локація: Emily Event Hall, комплекс Emily Resort (Львів-Винники, вул. Хмельницького, 9Б)

Для участі доступні квитки трьох категорій, які можна придбати за посиланням:  https://gastroli.ua/events/dream-business-forum

Детальна інформація про подію та деталі щодо партнерства – на сайті:  http://www.dreambusinessforum.com або за телефоном:  +380 97 945 66 95

Посилання на банку:   https://send.monobank.ua/jar/7aw9PBv9w3

або номер картки для переказів донатів: 5375 4112 0547 0680

 

Зручне розташування готелю ADVENUS забезпечує нашим гостям швидке та комфортне транспортне сполучення з найпопулярнішими місцями Львова та основними транспортними вузлами.

Відстань від готелю до залізничного вокзалу становить 5,2 км, до аеропорту — 1,6 км, до центру міста — 6, 3 км.

Поруч з готелем знаходяться зупинки громадського транспорту, яким можна дістатись у різні точки міста. Готель знаходиться на територій найбільшого в західній Україні торгівельно-розважального центру, що пропонує широкий спектр послуг.

 

вул. Щирецька, 36      тел.: +38 (068) - 68 - 7 - 59 - 59
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.